Avond 4-Daagse

Wat was het weer een groot succes!

Binnenkort ook op de pagina te zien hoe leuk het was. Alle winnaars van de dag zullen de revue nog eens passeren.

Dank aan alle wandelaars, voor jullie maken we het mogelijk!

Themadagen

Dinsdag: Gekke harendag

Woensdag: Andersomdag

Donderdag: Verkleeddag

Vrijdag: Glitter en Glamour

 

Vrijdag aansluitend een mooi feestje om het af te sluiten en bij mooi weer hebben we voor de kinderen springkussens staan.

Word jij dit jaar loper van de dag? Houdt het thema in de gaten en zorg dat je opvalt!

 

Aanmelding nu geopend!

Na een groot succes van het afgelopen jaar, zijn we achter de schermen alweer druk bezig voor de 2e editie van de avondvierdaagse. De datums zijn bekend, schrijf ze alvast in de agenda:

                                                   ~ 21 t/m 24 mei 2024 ~

 

We zullen zorgen voor looproutes van 2,5 km, 5 km en 10 km zodat alle bewoners, jong en oud, uit Kolhorn en omgeving mee kunnen lopen op een voor hun passende afstand!


Naast de Avond4daagse zelf zullen er ook een aantal extra activiteiten vooraf of aansluitend aan het wandelen worden georganiseerd. 

Aanmelden kan VANAF NU! Via onderstaande button.
Bestelt u voor uw kinderen? Zorg dan dat u voor elk kind een eigen product selecteert en de juiste namen en deelname invult.  Alleen zo kunnen wij tijdig voor iedereen een medaille bestellen.

Mocht uw deelname aantal er niet bij zitten, kies dan Anders en vult u uw deelname aantal in bij de opmerkingen in het bestelformulier.


Daarnaast zoeken wij nog vrijwilligers voor verschillende posities. Mocht je willen meehelpen om dit evenement tot een daverend succes te maken, kun je contact met ons opnemen via de contactpagina.